ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Είπαν το 'ναι' οι φοιτητές στον walk-in εμβολιασμό: Στο πλευρό τους η Γιαννάκη - Φωτογραφίες απο το ΤΕΠΑΚ

Είπαν το 'ναι' οι φοιτητές στον walk-in εμβολιασμό: Στο πλευρό τους η Γιαννάκη - Φωτογραφίες απο το ΤΕΠΑΚ

Με θετικό μάτι είδαν το walk-in του ΤΕΠΑΚ οι φοιτητές , με την Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Δρ. Χριστίνα Γιαννάκη να εκτελεί καθήκοντα εμβολιασμού.

Στα πλαίσια επίσκεψής της η Δρ. Χριστίνα Γιαννάκη, εμβολίασε και η ίδια φοιτητές που έσπευσαν να εμβολιαστούν στο εμβολιαστικό κέντρο walk in που δημιουργήθηκε στο ΤΕΠΑΚ 

Για ακόμα μια φορά η κ.Γιαννάκη έστειλε το δικό της μήνυμα τονίζοντας πως «ο μαζικός εμβολιασμός αποτελεί όπλο θωράκισης έναντι της πανδημίας....Καλούμε τον κόσμο να συνεχίσει το πρόγραμμα να προστατεύει τον εαυτό, την οικογένεια και τους γύρω του».

Σημείωσε την σημαντικότητα του εμβολιασμού σε φοιτητές, ώστε να μπορούν να μπουν στη νέα χρονιά δίχως κρούσματα, σκαμπανεβάσματα και να μπορούν να συνεχίσουν με φυσική παρουσία την φοίτησή τους.

«Έχουμε ξεπεράσει τις 8 χιλιάδες άτομα, κάτι πάρα πολύ σημαντικό για τον τόπο μας, για το συμφέρον της δημόσιας υγείας, για την προστασία του εαυτού μας και την προστασία του κοινωνικού συνόλου», ανέφερε η κ.Γιαννάκη.

 Οσον αφορά τους στόχους του Υπουργείου Υγείας, όπως ανέφερε εκτιμάται ότι μέχρι το τέλος Αυγούστου θα είναι κοντά στην υλοιποίηση τους.  

Η κ. Γιαννάκη στις δηλώσεις ανέφερε πως έλαβε την 1η δόση ποσοστό πέραν του 73% και την 2η δόση έλαβε ποσοστό πέραν του 64%, ενώ οπως χαρακτηριστικά είπε «Έχουν γίνει συνολικά 970 χιλιάδες εμβολιασμοί».

 

Υπενθύμισε και τη σημαντικότητα του πρόγραμματος εμβολιασμών ξενοδοχοϋπαλλήλων το οποίο παρουσιάζει αύξηση τις τελευταίες μέρες.

Τέλος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «Αναμένουμε κι άλλα walk in, δουλεύουμε πάρα πολλές ώρες και προσπαθούμε στα πλαίσια που μπορούμε».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top