Προσπάθησαν να ξεγελάσουν τις Αρχές με safe pass «μαϊμού» υπάλληλοι υποστατικών – ΒΙΝΤΕΟ

 Προσπάθησαν να ξεγελάσουν τις Αρχές με safe pass «μαϊμού» υπάλληλοι υποστατικών – ΒΙΝΤΕΟ

Εκδίδουν ψεύτικα safe pass και τα παρουσιάζουν σαν πραγματικά.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου, τα πλαστά safe pass εντοπίστηκαν σε δυο περιπτώσεις υπαλλήλων, στην Λευκωσία και την ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου.

Όπως εξήγησε στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι», τα δυο άτομα παρουσιάσει σε μέλη της Αστυνομίας δυο πλαστά ράμπιτ τεστ, στα οποία άλλαξαν την ημερομηνία. Αμέσως η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη τους.

Σε ό,τι αφορά το θέμα της ποινής ο κ. Ανδρέου ανέφερε: «Όσον αφορά τα θέματα πλαστογραφίας και πλαστών εγγράφων είναι πέραν των τριών χρόνων. Είναι σοβαρά ποινικά αδικήματα και στις περιπτώσεις που εντοπίζονται θα προχωρούμε σε αυτόφωρη σύλληψη και άμεση καταχώρηση ενώπιον Δικαστηρίου».

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.