ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μεταφέρεται ένας τραυματίας στις Πρώτες Βοήθειες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την σκηνή

ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μεταφέρεται ένας τραυματίας στις Πρώτες Βοήθειες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την σκηνή

Σε εξέλιξη οι έρευνες τις Αστυνομίας μετά από πληροφορία που έλαβαν για μαχαιρώματα που σημειώθηκαν στο κέντρο της Λευκωσίας, το μεσημέρι της Πέμπτης 29 Ιουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, στην σκηνή όπου σημειώθηκαν τα μαχαιρώματα έσπευσε ασθενοφόρο, όπου μεταφέρει έναν τραυματία, ο οποίος φέρει τραύμα από μαχαίρι στον λαιμό.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο δημοσίευμα μας, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών που κατέληξε σε μαχαιρώματα.

Στο σημείο υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ η σκηνή έχει αποκλειστεί για εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE