Νέα σύλληψη για τα επεισόδια στον «ΔΙΑ» και το Προεδρικό - Χειροπέδες σε 28χρονο

Νέα σύλληψη για τα επεισόδια στον «ΔΙΑ» και το Προεδρικό - Χειροπέδες σε 28χρονο

Η Αστυνομία προχώρησε σήμερα δυνάμει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη ενός ακόμη προσώπου, ηλικίας 28 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο συγκρότημα ΔΙΑΣ και το Προεδρικό Μέγαρο, στις 18 Ιουλίου 2021.

Ακολούθως, ο 28χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα εφταήμερης κράτησης.

Μετά τη σύλληψη του 28χρονου, ο συνολικός αριθμός των συλλήψεων για τα επεισόδια της 18ης Ιουλίου ανέρχεται μέχρι στιγμής στις 29.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προϋποθέσεις από Έρχιουρμαν, η σιωπή από Ερντογάν - Ερωτηματικά για την ηλεκτρική διασύνδεση

Κυπριακό: Προϋποθέσεις από Έρχιουρμαν, η σιωπή από Ερντογάν - Ερωτηματικά για την ηλεκτρική διασύνδεση

Η διπλωματία δεν κινείται μόνο με δηλώσεις. Κινείται και με επιμονές, αλλά και με εκκωφαντικές σιωπές. Και τα όσα διαδραματίστηκαν από τη Νέα Υόρκη μέχρι την Άγκυρα το τελευταίο 24ωρο, δείχνουν ότι στο Κυπριακό διαμορφώνεται ένα σκηνικό χαμηλών τόνων, αλλά υψηλής στρατηγικής σημασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE