ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στους 41 σκαρφαλώνει ο υδράργυρος - Κίτρινη προειδοποίηση από την Μετεωρολογική Υπηρεσία

Στους 41 σκαρφαλώνει ο υδράργυρος - Κίτρινη προειδοποίηση από την Μετεωρολογική Υπηρεσία

 

Νέα κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας, με τη θερμοκρασία να αναμένεται να φτάσει τους 41 βαθμούς κελσίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία, η κίτρινη προειδοποίηση θα τεθεί σε ισχύ απόψε στις 21:00 και θα είναι σε ισχύ μέχρι τις 17:00 το απόγευμα της Παρασκευής.

Η ελάχιστη θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 27 βαθμούς στα νοτιοανατολικά και ανατολικά παράλια. Αύριο η μέγιστη θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 41 βαθμούς στο εσωτερικό και γύρω στους 33 στα ψηλότερα ορεινά.

Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας:

Απόψε ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Παροδικά, σε προσήνεμες περιοχές του εσωτερικού, θα πνέουν μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα νοτιοδυτικά και τοπικά στα βόρεια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα ανατολικά και στα νοτιοανατολικά παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και το πρωί στα ανατολικά μεταβλητοί, ασθενείς και σταδιακά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Αργά το απόγευμα θα πνέουν μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, τοπικά στα νοτιοανατολικά παράλια. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα προσήνεμα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 41 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 35 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 37 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 33 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα νοτιοδυτικά και τοπικά στα βόρεια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη.
Το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο μέχρι την Κυριακή, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό, και μη αξιόλογη μεταβολή τη Δευτέρα, για να κυμανθεί αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top