Νέες κλίνες για ασθενείς με covid-19 στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου

Νέες κλίνες για ασθενείς με covid-19 στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου

Στην ανάπτυξη ακόμα 22 κλινών για ασθενείς με COVID-19 προχωρεί ο ΟΚΥπΥ στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, θέλοντας να συμβάλει ακόμη περισσότερο στην προσπάθεια που καταβάλλεται για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Οι κλίνες θα είναι διαθέσιμες από αύριο 30/7/21 το πρωί, ενώ αν χρειαστεί θα αναπτυχθούν ακόμα 22 κλίνες (σύνολο 44) την ερχόμενη Τρίτη.

Ο Οργανισμός από την αρχή της πανδημίας εκπονεί, υλοποιεί και αναπροσαρμόζει, το Σχέδιο Δράσης στη βάση των στατιστικών δεδομένων που καθημερινά καταγράφει και αναλύει, με στόχο την πιο καλή εξυπηρέτηση των ασθενών μας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.