Εξακολουθεί να ελλείπει από τον χώρο διαμονής της η 18χρονη Άννα -Μήπως την είδατε -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Εξακολουθεί να ελλείπει από τον χώρο διαμονής της η 18χρονη Άννα -Μήπως την είδατε -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της Άννας Μιχαήλ, 18 ετών, η οποία απουσιάζει από το χώρο διαμονής της, στη Λευκωσία, από τις 8μ.μ. χθες. 

Η ελλείπουσα περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.74μ., με καστανά μάτια και μαύρα μακριά μαλλιά. Κατά την αναχώρησή της φορούσε μαύρη, κοντομάνικη φανέλα και τζιν παντελόνι σκύρου χρώματος. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στον αριθμό 22802222, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE