Σε νέο σημείο το προσωρινό δειγματοληπτικό κέντρο της NIPD Genetics για COVID-19 στην Πάφο

Σε νέο σημείο το προσωρινό δειγματοληπτικό κέντρο της NIPD Genetics για COVID-19 στην Πάφο

Σε νέο σημείο το προσωρινό δειγματοληπτικό κέντρο της NIPD Genetics για COVID-19 στην Πάφο.

Σε συνεργασία με το Ιατρικό κέντρο του Ευαγγελισμού, από την Τρίτη 3 Αυγούστου 2021, το προσωρινό δειγματοληπτικό κέντρο της NIPD Genetics για rapid και PCR COVID-19 τεστ, το οποίο βρισκόταν στο χώρο στάθμευσης του σταδίου Στέλιος Κυριακίδης (πρώην Παφιακό), μεταφέρεται στον Ευαγγελισμό Kings Medical Centre, στην λεωφόρο Τάφων των Βασιλέων 53, 8045 Κάτω Πάφος, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Όπως αναφέρεται, για την  την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση του κοινού, το ωράριο λειτουργίας για τη διενέργεια εξετάσεων COVID-19 στο δειγματοληπτικό σημείο της NIPD Genetics στην Πάφο διευρύνεται και θα είναι διαθέσιμο στο κοινό καθημερινά από τις 7:00πμ μέχρι τις 6:00μμ και Σαββατοκύριακα από 7:00πμ - 1:00μμ.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Παρατείνεται μέχρι το τέλος του 2026 η θητεία του Υπαρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Νεόφυτου Παχουλίδη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποφασίζει παράλληλα τον διάδοχό του στη συγκεκριμένη θέση.

BEST OF TOTHEMAONLINE