Πόσα παιδιά ηλικίας 12-15 ετών εμβολιάστηκαν μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης (03/08)

Πόσα παιδιά ηλικίας 12-15 ετών εμβολιάστηκαν μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης (03/08)

Στα 1.800 έφτασαν τα ραντεβού για εμβολιασμό παιδιών 12-15 ετών, τα οποία διευθετήθηκαν μέχρι τις 13:30 σήμερα, μέσω της Πύλης Εμβολιασμού.

Σημειώνεται ότι οι διευθετήσεις των ραντεβού για εμβολιασμών των παιδιών 12-15 ετών κατά της λοίμωξης Covid 19 ξεκίνησαν από χθες στην Κύπρο μέσω της Πύλης, η οποία είναι στη διάθεση των γονέων για διευθέτηση ραντεβού των παιδιών τους.

Ο εμβολιασμός παιδιών 12-15 ετών είναι εθελοντικός και απαιτείται η ενυπόγραφη συγκατάθεση και από τους 2 γονείς/νόμιμους κηδεμόνες (συμπληρώνεται και υπογράφεται το σχετικό έντυπο).

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας χθες και σήμερα, μέχρι τις 13:30, προγραμματίστηκαν 2.176 ραντεβού για εμβολιασμό των ανήλικων, από τα οποία τα 1.800 είναι για τον εμβολιασμό των ηλικιών 12-15.

Εξάλλου, άλλα 2.161 ραντεβού διευθετήθηκαν από άτομα 18 ετών και άνω, με τον συνολικό αριθμό ραντεβού για άτομα 12 και άνω να αγγίζει τα 4.337).

Όπως σημειώνει το αρμόδιο Υπουργείο στα walk-in έγιναν χθες 600 εμβολιασμοί.

Μέχρι και χθες το ποσοστό εμβολιασμού με 1η δόση έφτασε στο 74% και των πλήρως εμβολιασμένων στο 66%.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE