Eξαιρετική εμφάνιση έκανε ο John Karayiannis στο τελικό της Eurovision

Eξαιρετική εμφάνιση έκανε ο John Karayiannis στο τελικό της Eurovision

Η Κύπρος επέστρεψε φέτος στην Eurovision έπειτα από την περσινή της αποχή και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Ο  John Karayiannis εμφανίστηκε στην 11η θέση και έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση. Το χαρακτηριστικό του John είναι τα μεγάλα εντυπωσιακά κοκάλινα γυαλιά του, τα οποία δεν αποχωρίζεται στιγμή.

Το κομμάτι του είναι το «One Thing I Should Have Done» και είναι μια δυναμική μπαλάντα, την οποία ερμήνευσε εξαιρετικά για αυτό και του αξίζει μία πολύ καλή θέση στον πίνακα της βαθμολογίας και γιατί όχι να φέρει την πρωτιά για τη Κύπρος μας. 

Μετά τον μουσικό διαγωνισμό πάντως ο John Karayiannis θα επιστρέψει στο Λονδίνο, προκειμένου να ολοκληρώσει τις σπουδές του και να ηχογραφήσει το άλμπουμ του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Κοινή βούληση Κύπρου και Λιθουανίας για ενίσχυση των μεταξύ τους σχέσεων - Δείτε φωτογραφίες

ΠτΔ: Κοινή βούληση Κύπρου και Λιθουανίας για ενίσχυση των μεταξύ τους σχέσεων - Δείτε φωτογραφίες

Στην κοινή βούληση για ενίσχυση των διμερών σχέσεων Κύπρου και Λιθουανίας, καθώς και την περαιτέρω ενδυνάμωση της συνεργασίας τους εντός της ΕΕ, αναφέρθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Πρόεδρος της Λιθουανίας κ. Γκιτάνας Ναουσέντα, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE