Eurovision 2015: Καθήλωσε το στάδιο της Βιέννης με την ερμηνεία της η Μαρία Έλενα Κυριάκου!

Eurovision 2015: Καθήλωσε το στάδιο της Βιέννης με την ερμηνεία της η Μαρία Έλενα Κυριάκου!

Η Μαρία Έλενα Κυριάκου εμφανίστηκε στην σκηνή της Eurovision 15η!

Η Kύπρια εκπρόσωπος της ελληνικής συμμετοχής φορώντας την εντυπωσιακή της τουαλέτα βγήκε ερμηνεύοντας με πάθος το κομμάτι «One last breath», ενώ την συνόδευε παίζοντας πιάνο ο Ευθύβουλος Θεοχάρους.

Η ερμηνεία της σε συνδυασμό με τις «εκρήξεις» φωτός μέσα στο μπλε, όπου φωτίστηκε  όλη η σκηνή έκανε το στάδιο της Βιέννης να την αποθεώσει. Η τραγουδίστρια άφησε πίσω το άγχος της και με την ερμηνεία της θέλησε να κερδίσει τον κόσμο ώστε να την ψηφίσουν! Καλή επιτυχία Ελλάδα!

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Μετά τις χωριστές συναντήσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Μαρία Ανχελα Ολγκίν με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται τώρα στην επίσκεψη του ΓΓ και στην ευκαιρία που προσφέρει για την υποστήριξη περαιτέρω προόδου στις συνομιλίες, αναφέρουν τα ΗΕ στην Κύπρο σε ανάρτηση στο Χ το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE