Ξεψύχησε στην άσφαλτο 72χρονος μετά από σφοδρή τροχαία σύγκρουση στη Λεμεσό

Ξεψύχησε στην άσφαλτο 72χρονος μετά από σφοδρή τροχαία σύγκρουση στη Λεμεσό

Θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα 72χρονο σημειώθηκε στη Λεμεσό το πρωί της Τετάρτης 11/8.

Γύρω στις 11 και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 72χρονος συγκρούστηκε με βαρέου τύπου όχημα στην περιοχή των Πολεμιδιών, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο άτυχος οδηγός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Παράλληλα, ο δεύτερος οδηγός νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Τα αίτια της θανατηφόρας τροχαίας σύγκρουσης διερευνά η Τροχαία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προειδοποιεί το Υπ. Υγείας: Σε συναγερμό λόγω έξαρσης γρίπης και αναπνευστικών ιών - Οι οδηγίες προς το κοινό

Προειδοποιεί το Υπ. Υγείας: Σε συναγερμό λόγω έξαρσης γρίπης και αναπνευστικών ιών - Οι οδηγίες προς το κοινό

Την ανάγκη για προστασία από λοιμώξεις από ιούς του αναπνευστικού συστήματος επισημαίνει το Υπουργείο Υγείας, υπενθυμίζοντας με ανακοίνωσή του προς το κοινό τα ατομικά μέτρα προστασίας, προκειμένου να περιοριστεί ο κίνδυνος αυτός.

BEST OF TOTHEMAONLINE