Ξεψύχησε στην άσφαλτο 72χρονος μετά από σφοδρή τροχαία σύγκρουση στη Λεμεσό

Ξεψύχησε στην άσφαλτο 72χρονος μετά από σφοδρή τροχαία σύγκρουση στη Λεμεσό

Θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα 72χρονο σημειώθηκε στη Λεμεσό το πρωί της Τετάρτης 11/8.

Γύρω στις 11 και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 72χρονος συγκρούστηκε με βαρέου τύπου όχημα στην περιοχή των Πολεμιδιών, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο άτυχος οδηγός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Παράλληλα, ο δεύτερος οδηγός νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Τα αίτια της θανατηφόρας τροχαίας σύγκρουσης διερευνά η Τροχαία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.