Ξεψύχησε στην άσφαλτο 72χρονος μετά από σφοδρή τροχαία σύγκρουση στη Λεμεσό

Ξεψύχησε στην άσφαλτο 72χρονος μετά από σφοδρή τροχαία σύγκρουση στη Λεμεσό

Θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα 72χρονο σημειώθηκε στη Λεμεσό το πρωί της Τετάρτης 11/8.

Γύρω στις 11 και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 72χρονος συγκρούστηκε με βαρέου τύπου όχημα στην περιοχή των Πολεμιδιών, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο άτυχος οδηγός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Παράλληλα, ο δεύτερος οδηγός νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Τα αίτια της θανατηφόρας τροχαίας σύγκρουσης διερευνά η Τροχαία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE