Ξεψύχησε στην άσφαλτο 72χρονος μετά από σφοδρή τροχαία σύγκρουση στη Λεμεσό

Ξεψύχησε στην άσφαλτο 72χρονος μετά από σφοδρή τροχαία σύγκρουση στη Λεμεσό

Θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα 72χρονο σημειώθηκε στη Λεμεσό το πρωί της Τετάρτης 11/8.

Γύρω στις 11 και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 72χρονος συγκρούστηκε με βαρέου τύπου όχημα στην περιοχή των Πολεμιδιών, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο άτυχος οδηγός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Παράλληλα, ο δεύτερος οδηγός νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Τα αίτια της θανατηφόρας τροχαίας σύγκρουσης διερευνά η Τροχαία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Το πολιτικό σκηνικό, όχι μόνο δεν ηρεμεί, αλλά φαίνεται να ανοίγει ταυτόχρονα σε περισσότερα από ένα μέτωπα. Την ώρα που στον Δημοκρατικό Συναγερμό επιχειρείται να πέσουν οι τόνοι και να διατηρηθεί η εικόνα της κομματικής ενότητας- κάτι που δεν φαίνεται να είναι εφικτό- η υπόθεση του περιβόητου «μυστικού δείπνου» αποκτά πλέον θεσμική συνέχεια, ενώ στο εσωτερικό του ΔΗΣΥ η αντιπαράθεση για την επιλογή του υποψηφίου των Προεδρικών του 2028, παίρνει όλο και πιο προσωπικά χαρακτηριστικά.