Γυναίκα παντρεύτηκε τον άντρα που είχε καταδικαστεί για τον φόνο του αδερφού της

Γυναίκα παντρεύτηκε τον άντρα που είχε καταδικαστεί για τον φόνο του αδερφού της

Το μακρινό 1987, ο Τζον Τιέντζεν είχε καταλήξει στη φυλακή για τη δολοφονία του Μπράιαν ΜακΓκάρι, παρότι επέμενε πως είναι αθώος.

Εντέλει το 2019, μετά από 32 χρόνια πίσω από τα κάγκελα, ο 57χρονος πλέον άντρας αποφυλακίστηκε και τέθηκε σε κατ' οίκον περιορισμό αφού προέκυψαν φωτογραφίες και αστυνομικές αναφορές που δεν είχαν προσκομιστεί στη δίκη.

Δεν είναι μόνος του. Βλέπετε, παντρεύτηκε την Κρίσταλ Στράους, που είναι ετεροθαλής αδερφή του ΜακΓκάρι! Όλα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα είχε αποφασίσει να στείλει ένα γράμμα στον Τιέντζεν, προκειμένου να του προσφέρει τη συγχώρεσή της για το έγκλημα, το οποίο ο πρώην κατάδικος επιμένει πως δεν συνέβη ποτέ, ισχυριζόμενος πως το θύμα είχε αυτοκτονήσει.

Αφού αντάλλαξαν πολλά γράμματα, η Κρίσταλ και ο Τζον ερωτεύτηκαν παράφορα και ανέβηκαν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας, με το μέλλον πάντως να προβλέπεται δύσκολο, καθώς οι Αρχές του Οχάιο επιμένουν πως ο Τιέντζεν είναι ένοχος και ότι αυτό αποδειχτεί εκ νέου, σε νέα δίκη.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Μόντι: Στρατηγική Εταιρική Συνεργασία Ινδίας-Κύπρου - «Νέα φιλοδοξία και νέα δυναμική»

Χριστοδουλίδης-Μόντι: Στρατηγική Εταιρική Συνεργασία Ινδίας-Κύπρου - «Νέα φιλοδοξία και νέα δυναμική»

Αναβαθμίζοντας τις διμερείς σχέσεις σε Στρατηγική Εταιρική Συνεργασία, οι σχέσεις Κύπρου-Ινδίας μπορούν να περάσουν από τη συνεργασία στη συνδημιουργία, για κοινή ευημερία, ανέφερε ο Πρωθυπουργός της Ινδίας, Ναρέντρα Μόντι, σε δηλώσεις του, στο Πρωθυπουργικό Μέγαρο, Hyderabad House, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, το μεσημέρι της Παρασκευής.

BEST OF TOTHEMAONLINE