Τελευταία ημέρα μεταβατικής περιόδου εφαρμογής του Ευρωπαϊκού Ψηφιακού Πιστοποιητικού

Τελευταία ημέρα μεταβατικής περιόδου εφαρμογής του Ευρωπαϊκού Ψηφιακού Πιστοποιητικού

Το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων υπενθυμίζει, με ανακοίνωσή του, τους επιβάτες που προτίθενται να ταξιδέψουν στην Κύπρο ότι σήμερα λήγει η μεταβατική περίοδος εφαρμογής του Ευρωπαϊκού Ψηφιακού Πιστοποιητικού. 


Ως εκ τούτου, από  αύριο, Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021, όσοι επιβάτες σκοπεύουν να ταξιδέψουν προς την Κύπρο  προσκομίζοντας Πιστοποιητικό Εμβολιασμού COVID-19 ή Πιστοποιητικό Ανάρρωσης COVID-19, το οποίο έχει εκδοθεί από τις αρμόδιες Αρχές των Κρατών Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των Κρατών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου και της Ελβετίας θα πρέπει να το προσκομίσουν υπό την ψηφιακή του μορφή  (EUDCC – EU Digital Certificate). 

Τέλος, σημειώνεται ότι για την έκδοση των ψηφιακών πιστοποιητικών που εκδίδονται από την Κυπριακή Δημοκρατία οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.eudcc.gov.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

Στις 11 Δεκεμβρίου θα επισκεφθούν από κοινού οι δύο ηγέτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, τη Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοούμενους και ακολούθως θα έχουν κοινή συνάντηση υπό την καθοδήγηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εκπροσώπου  των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE