LIFESTYLE

Έμινεμ: Η 19χρονη κόρη του έκανε coming out ως non-binary - Πλέον ονομάζεται Στίβι

Έμινεμ: Η 19χρονη κόρη του έκανε coming out ως non-binary - Πλέον ονομάζεται Στίβι

H κόρη του Έμινεμ, Γουίτνεϊ, έκανε coming out μέσω ενός βίντεο στο TikTok ως non-binary άτομο και παρακάλεσε το κοινό να της απευθύνεται πλέον με τις αντωνυμίες «αυτοί-ή-ός».


Όπως ανέφερε η 19χρονη, δεν θέλει πλέον να ονομάζεται Γουίτνεϊ, αλλά Στίβι -όπως ήταν και το δεύτερο όνομα της γιαγιάς της, που έφυγε πρόσφατα από την ζωή.

Ο Έμινεμ υιοθέτησε την Στίβι το 2005, όταν ξαναπαντρεύτηκε με την πρώην σύζυγό του, Κιμ Σκοτ. Η ίδια ήταν ήδη έγκυος στο παιδί, όμως ο πατέρας της πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Όπως αναφέρει στο βίντεό της στο TikTok, το οποίο δείχνει στιγμιότυπα από την πορεία της ζωής της προς την ενηλικίωση, η ίδια όσο μεγαλώνει νιώθει πολύ πιο άνετα με τον εαυτό της και η οικογένειά της στηρίζει κάθε της επιλογή.


«Νιώθω το ίδιο άνετα και με το "αυτός" και με το "αυτή". Είμαι εγώ. Δείτε με να μεταμορφώνομαι και να νιώθω όλο και πιο άνετα με τον εαυτό μου. Θα μεγαλώνω και θα αλλάζω για πάντα», γράφει στην λεζάντα του βίντεο.


Να σημειωθεί βέβαια, πως οι αλλαγές που έχει κάνει, αναδεικνύουν περισσότερο την αρσενική παρά την θηλυκή πλευρά του. Έκοψε τα μακριά μαλλιά του και έχει πλέον ένα αντρικό κούρεμα, ντύνεται με πιο άνετα και φαρδιά ρούχα, ενώ δεν εμφανίζεται τόσο συχνά με μακιγιάζ, όπως στο παρελθόν.


Ήδη από το 2017, είχε παραδεχτεί την σεξουαλική της φύση και είχε δηλώσει πως είναι bisexual, μέσω μίας δημοσίευσης στο Instagram, την οποία τώρα έχει διαγράψει. «Χαρούμενη ημέρα coming out! Είμαι bisexual. Θα ήθελα να σας πω ότι είστε τέλειοι ακριβώς έτσι όπως είστε και η αγάπη είναι αγάπη, μην φοβάστε, να είστε ο εαυτός σας», έγραφε.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top