Τουλάχιστον 29 νεκροί από τον ισχυρό σεισμό στην Αϊτή, ο Πρωθυπουργός κηρύσσει κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Τουλάχιστον 29 νεκροί από τον ισχυρό σεισμό στην Αϊτή, ο Πρωθυπουργός κηρύσσει κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Τουλάχιστον 29 άνθρωποι σκοτώθηκαν από τον ισχυρό σεισμό που συγκλόνισε σήμερα την Αϊτή, ανακοίνωσε ο Διευθυντής της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας της χώρας, Τζέρι Τσάντρελ.


Από τον συνολικό αυτό αριθμό, 17 νεκροί καταγράφηκαν στην περιφέρεια Γκραντ Ανς, 9 στην πόλη Κάυ και 3 στην περιφέρεια Νιπ, όπου βρίσκεται το επίκεντρο του σεισμού, στη νοτιοδυτική πλευρά του νησιού.

Ο Πρωθυπουργός της Αϊτής, Αριέλ Ανρί, κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για έναν μήνα μετά τον σεισμό των 7,2 βαθμών που συγκλόνισε τη χώρα το πρωί.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πράσινο Υπουργικού στον διορισμό Αναγνωστόπουλου για το «Κράτος Μαφία»

Πράσινο Υπουργικού στον διορισμό Αναγνωστόπουλου για το «Κράτος Μαφία»

Επικυρώθηκε ο διορισμός του Ηλία Αναγνωστόπουλου από το Υπουργικό Συμβούλιο ως μέλος της πενταμελούς ανακριτικής ομάδας για τη διερεύνηση του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς , για το «Κράτος Μαφία».