Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Νίκος Χαρδαλιάς - Αναρρώνει στο σπίτι του

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Νίκος Χαρδαλιάς - Αναρρώνει στο σπίτι του

Εξιτήριο πήρε σήμερα από το Κωνσταντοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος υπέστη την Δευτέρα ισχαιμικό καρδιακό επεισόδιο.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, αναρρώνει πλέον στο σπίτι του.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, το μεσημέρι της Δευτέρας, και ενώ βρισκόταν στο γραφείο του, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και διεκομίσθη στο νοσοκομείο Αγία Όλγα.

Αμέσως εισήχθη στη χειρουργική μονάδα και του τοποθετήθηκαν δύο στεντ. Ακολούθως μεταφέρθηκε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στο τραπέζι ο διορισμός ποινικών ανακριτών και από εξωτερικό για τις αποκαλύψεις Δρουσιώτη

Λετυμπιώτης: Στο τραπέζι ο διορισμός ποινικών ανακριτών και από εξωτερικό για τις αποκαλύψεις Δρουσιώτη

Σε μια εφ’ όλης της ύλης παρέμβαση στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» του Sigma, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης ξεκαθάρισε τις προθέσεις της κυβέρνησης γύρω από τα φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας, με κυριότερα τις καταγγελίες για διαφθορά και την κρίση στην κτηνοτροφία.

BEST OF TOTHEMAONLINE