Υπόδικος θα παραμείνει ο 58χρονος για το φονικό στο Γέρι - Τέλος Σεπτεμβρίου ενώπιον Δικαστή

Υπόδικος θα παραμείνει ο 58χρονος για το φονικό στο Γέρι - Τέλος Σεπτεμβρίου ενώπιον Δικαστή

Ενώπιον Δικαστηρίου οδηγήθηκε ο 58χρονος κατηγορούμενος για το φόνο 29χρονου και την απόπειρα φόνου 52χρονου, που διαπράχθηκαν στις 11 Αυγούστου, στο Γέρι. Η Αστυνομία προχώρησε σε καταχώρηση της υπόθεσης για άμεση εκδίκαση και ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν από τη διερεύνηση της υπόθεσης, γύρω στις 9.00 το πρωί της Τετάρτης, 11 Αυγούστου, ο 58χρονος φέρεται να πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο εναντίον 29χρονου, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα. Ο 58χρονος φέρεται επίσης να πυροβόλησε εναντίον 52χρονου που βρισκόταν στη σκηνή, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά. Ο 52χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας τα οποία εντόπισαν τον 58χρονο, ο οποίος φέρεται να προσπάθησε να διαφύγει αλλά ανακόπηκε και συνελήφθη. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό διάταγμα κράτησης για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, ενώ με την ολοκλήρωση των εξετάσεων από το ΤΑΕ Λευκωσίας, το πρωί σήμερα, αυτός οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για άμεση καταχώρηση της υπόθεσης για εκδίκαση.

Το Δικαστήριο παρέπεμψε τον 58χρονο κατηγορούμενο σε δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου και διέταξε όπως αυτός παραμείνει υπό κράτηση ως υπόδικος, μέχρι την επόμενη δικάσιμο. Η επόμενη δικάσιμος ορίστηκε στις 28 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Με το βλέμμα στις προεδρικές εκλογές οι καταστατικές αλλαγές στον ΔΗΣΥ- Από τη βάση ο υποψήφιος για την προεδρία - Οι ασφαλιστικές δικλίδες

Με το βλέμμα στις προεδρικές εκλογές οι καταστατικές αλλαγές στον ΔΗΣΥ- Από τη βάση ο υποψήφιος για την προεδρία - Οι ασφαλιστικές δικλίδες

Πολύωρη ήταν η συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου του ΔΗΣΥ που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης, με κύριο θέμα την ετοιμασία του τελικού κειμένου με τις προτάσεις που θα πάνε στο Καταστατικό Συνέδριο, το Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου.