Προβληματισμός, απογοήτευση, συνάντηση και… μεταγραφές!

Προβληματισμός, απογοήτευση, συνάντηση και… μεταγραφές!

Ο ΑΠΟΕΛ έζησε μια εφιαλτική βραδιά στο «Στέλιος Κυριακίδης» για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος καθώς, η Πάφος τον… διέλυσε με 4-0.

Αλλιώς φαντάζονταν τη νέα αρχή οι γαλαζοκίτρινοι και αλλιώς ήρθε, με την προβληματισμό και την απογοήτευση που υπήρχαν από την… περσινή χρονιά να κάνουν και πάλι την εμφάνιση τους.

Μια ομάδα που είχε δύο μήνες προετοιμασίες, μια ομάδα που έφερε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, δεν κατάφερε, όχι μόνο να πάρει το τρίποντο, αλλά να κάνει και επίθεση. Το σύνολο του Σάββα Πουρσαϊτίδη, ήταν… τραγικό από όλες τις απόψεις. Ούτε αρχή, ούτε τέλος, ούτε… μέση είχε. Ένα σύνολο… άναρχο. Παίκτες που αδυνατούσαν να συμβαδίσουν με τον ρυθμό του ματς, και παιδικά λάθη, ειδικά στην άμυνα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE