Έπεσαν σε χαράδρα και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο - Νέο ατύχημα με buggy στον Ακάμα

Έπεσαν σε χαράδρα και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο - Νέο ατύχημα με buggy στον Ακάμα

Νέο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην περιοχή του Ακάμα μόλις λίγες ημέρες μετά το θανατηφόρο με buggy στην ίδια περιοχή. 

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση, λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Κυριακής (22/8) μηχανή τύπου buggy, στην οποία επιβαίνοντες ήταν δύο νεαροί ηλικίας 21 και 23 ετών αντίστοιχα, έπεσε σε χαράδρα ύψους 2,5 μέτρων. 

Οι δύο νεαροί μεταφέρθηκαν άμεσα στο τμήμα Πρώτων Βοηθειών όπου και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος σοβαρός τραυματισμός. 

Ο 23χρονος πήρε μάλιστα άμεσα εξιτήριο, ενώ ο 21χρονος παρέμεινε υπό παρακολούθηση για προληπτικούς λόγους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE