ΚΥΠΡΟΣ: Κυνήγι θηροφύλακα με κυνηγό σε απαγορευμένη περιοχή - 2 χιλιάδες ευρώ του 'έκατσε' η πρώτη εξόρμηση

ΚΥΠΡΟΣ: Κυνήγι θηροφύλακα με κυνηγό σε απαγορευμένη περιοχή - 2 χιλιάδες ευρώ του 'έκατσε' η πρώτη εξόρμηση

Υπόθεση μη συμμόρφωσης σε σήμα θηροφύλακα κατά παράβαση του Νόμου για την προστασία πτηνών και αγρίων θηραμάτων διερευνά η Αστυνομία εναντίον 20χρονου καθώς και κυνηγίου σε απαγορευμένη περιοχή εναντίον 42χρονου. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 20χρονος νεαρός φέρεται να παρέλειψε χτες στις 15:30 να σταματήσει σε σήμα θηροφυλάκων στον κατασκηνωτικό χώρο της Πόλης Χρυσοχούς. 

Ακολούθως αυτός ανακόπηκε. Στην συνέχεια στον  20χρονο επιβλήθηκε πρόστιμο 2 χιλιάδων ευρώ ενώ παραλήφθηκε το δόκο του και μεταφέρθηκε στον αστυνομικό σταθμό για φύλαξη.

Εξάλλου, σε δεύτερη περίπτωση στη Σίμου και πάλι χτες εντοπίστηκε 42χρονος, ο οποίος φέρεται να κυνηγούσε σε απαγορευμένη περιοχή με αποτέλεσμα να του εκδοθεί εξώδικο πρόστιμο επίσης 2 χιλιάδων ευρώ. Επίσης παραλήφθηκε το δόκο του.

Οι εξετάσεις και για τις δυο υποθέσεις συνεχίζονται. 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Απέχουν από τον χειρισμό του πορίσματος Σαββίδης και Αγγελίδης – Συγκλήθηκε εκτάκτως το Εισαγγελικό Συμβούλιο

«Κράτος Μαφία»: Απέχουν από τον χειρισμό του πορίσματος Σαββίδης και Αγγελίδης – Συγκλήθηκε εκτάκτως το Εισαγγελικό Συμβούλιο

Η ηγεσία της Νομικής Υπηρεσίας επέλεξε να ανοίξει τα χαρτιά της, εν μέσω του έντονου δημόσιου διαλόγου και του μεγάλου ενδιαφέροντος που περιβάλλει το υπό εξέλιξη πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE