Έδωσε τη συγκατάθεσή του για ποινική δίωξη σε τρία πρόσωπα για τον fake θάνατο 12χρονου ο Σαββίδης

Έδωσε τη συγκατάθεσή του για ποινική δίωξη σε τρία πρόσωπα για τον fake θάνατο 12χρονου ο Σαββίδης

To πράσινο φως για ποινική δίωξη τριών προσώπων σε σχέση με την υπόθεση διάδοσης ψευδούς είδησης θανάτου 12χρονου ύστερα από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, δήλωσε ότι έδωσε στην Αστυνομία ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας Γιώργος Σαββίδης.

 
«Έδωσα σήμερα συγκατάθεση για την άσκηση ποινικής δίωξης κατά τριών προσώπων σε σχέση με την υπόθεση διάδοσης ψευδούς είδησης θανάτου 12χρονου μετά από εμβολιασμό #Covid_19», αναφέρει στην ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Σαββίδης.
 
Υπενθυμίζεται ότι όπως δήλωσε χθες στο ΚΥΠΕ η λειτουργός Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας Ελένη Κωνσταντίνου, η Αστυνομία είχε ολοκληρώσει την εξέταση της υπόθεσης και είχε αποστείλει τον σχετικό φάκελο στη Νομική Υπηρεσία.
 
Υπενθύμισε, τέλος, ότι το αδίκημα της διάδοσης ψευδών ειδήσεων σύμφωνα με την νομοθεσία τιμωρείται με ποινή φυλάκισης μέχρι δύο έτη ή πρόστιμο μέχρι €2.652 ή και με τις δύο ποινές μαζί.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Η απόφαση του μεμονωμένου βουλευτή της ΕΔΕΚ Κωστή Ευσταθίου να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ, μπορεί να αιφνιδίασε κάποιους στην ΕΔΕΚ, ωστόσο, εδώ και αρκετές ημέρες υπήρχε μια επικοινωνία μεταξύ του Κωστή Ευσταθίου με την «πρωτοβουλία για την ΕΔΕΚ», σε σχέση με τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν για τη «σωτηρία» του κόμματος, ύστερα από την απόφαση του Μαρίνου Σιζόπουλου, να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΔΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE