Κρίσιμη η κατάσταση του 21χρονου ναυτικού - Στην εντατική του ΓΝ Λεμεσού

Κρίσιμη η κατάσταση του 21χρονου ναυτικού - Στην εντατική του ΓΝ Λεμεσού

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού διακομίσθηκε με ασθενοφόρο από το Νοσοκομείο Πάφου ο 21χρονος μετά το εργατικό ατύχημα κατά το οποίο φαίνεται να υπέστη ηλεκτροπληξία σε πλοίο που έπλεε ανοικτά του Ακρωτηρίου Αρναούτη

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 21χρονος νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού σε καταστολή και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς κρίσιμη.

Ο νεαρός είχε μεταφερθεί το πρωί με ελικόπτερο 460 ΜΕΔ της Εθνικής Φρουράς στο Νοσοκομείο Πάφου στο πλαίσιο επιχείρησης έρευνας και διάσωσης που ενεργοποίησε το ΚΣΕΔ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE