Η Κύπρος καταδικάζει τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο αεροδρόμιο της Καμπούλ

Η Κύπρος καταδικάζει τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο αεροδρόμιο της Καμπούλ

Η Κύπρος καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο αεροδρόμιο της Καμπούλ.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, το Υπουργείο Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας αναφέρει πως "καταδικάζουμε με τον πιο έντονο δυνατό τρόπο τις αποτρόπαιες τρομοκρατικές επιθέσεις στο αεροδρόμιο της Καμπούλ, με πολυάριθμα θύματα ανάμεσα σε αθώους πολίτες και αυτούς που προσπαθούν να τους βοηθήσουν".

"Σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη στιγμή οι σκέψεις μας είναι με όλους αυτούς που έχουν επηρεαστεί. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων", σημειώνει το Υπουργείο Εξωτερικών.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνεί την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνεί την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα, το απόγευμα, στο Στρασβούργο, όπου αύριο, 20 Ιανουαρίου 2026, θα προσφωνήσει την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, παρουσιάζοντας τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το πολιτικό της αποτύπωμα για το επόμενο εξάμηνο, υπό το κεντρικό μήνυμα «Μια Αυτόνομη Ένωση. Ανοικτή στον Κόσμο», με έμφαση σε μια Ευρώπη που ενισχύει τη στρατηγική της αυτονομία, την ανθεκτικότητα και την ανταγωνιστικότητά της μέσα σε ένα περιβάλλον αυξημένων γεωπολιτικών προκλήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE