Τραυματίστηκε Πυροσβέστης στην φωτιά στο Γέρι – Θα χρειαστεί να βρίσκονται μέρες στο σημείο ανάφερε ο Εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής

Τραυματίστηκε Πυροσβέστης στην φωτιά στο Γέρι – Θα χρειαστεί να βρίσκονται μέρες στο σημείο ανάφερε ο Εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής

Με δηλώσεις του στο κρατικό ραδιόφωνο προχώρησε το πρωί της Παρασκευής 27 Αυγούστου, ο Εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής.

Δώδεκα ώρες μετά την φωτιά σε εργοστάσιο ανακυκλώσιμων υλικών στο Γέρι, ο κ. Κεττής ανάφερε ότι θα χρειαστούν αρκετές ώρες για να καταφέρει να κατασβηστεί η φωτιά λόγω της φύσης των υλικών που υπάρχουν στο σημείο.

Όπως τόνισε καθ’ όλη την διάρκεια της νύχτας εργάζονταν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 53 πυροσβέστες, 21 συνολικά πυροσβεστικά οχήματα και θα συνεχίζουν να εργάζονται και σήμερα αλλά όπως σημείωσε θα χρειαστεί να βρίσκονται στο σημείο και τις επόμενες ημέρες όπως εξελίσσεται η κατάσταση.

Πρώτο μέλημα σε όλες τις πυρκαγιές είναι να διασφαλιστεί η ασφάλεια και στη συγκεκριμένη πυρκαγιά υπήρχαν εγκαταστάσεις και υλικά που έπρεπε να ασφαλιστούν κάτι που ήταν αρκετά δύσκολο.

Ο Εκπρόσωπος μάλιστα ανάφερε ότι μέλος της Υπηρεσίας τραυματίστηκε στις προσπάθειες του για κατάσβεση της φωτιάς. Συγκεκριμένα ο τραυματισμός του σημειώθηκε στο κάτω άκρο και πρόκειται για στραμπούληγμα. Ο πυροσβέστης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες και μετά από εξετάσεις έλαβε εξιτήριο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE:  Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

LIVE: Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE