ΠτΔ: Συγκάλεσε σύσκεψη διαπραγματευτικής ομάδας

ΠτΔ: Συγκάλεσε σύσκεψη διαπραγματευτικής ομάδας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης έχει συγκαλέσει για σήμερα σύσκεψη της διαπραγματευτικής ομάδας, ενώ το Εθνικό Συμβούλιο θα συνέλθει αύριο 1η Σεπτεμβρίου.

Στις δύο συσκέψεις ο Πρόεδρος θα προβεί σε ενημέρωση σε σχέση με τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, αλλά και την απάντηση/πρόταση που υπέβαλε στον Τ/κ ηγέτη, όπως αναφερόταν σε γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Μάριου Πελεκάνου που εκδόθηκε την Παρασκευή.

«Την ίδια στιγμή και προς αποφυγή αχρείαστων αντιπαραθέσεων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλεί τις πολιτικές δυνάμεις όπως αποφύγουν τις όποιες δηλώσεις προ της πλήρους ενημέρωσης τους για το τι επακριβώς περιλαμβάνει η εν λόγω απάντηση/πρόταση», ανέφερε η δήλωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE