Νεκρός ο 47χρονος Δώρος Φτερούσιος μετά το τροχαίο στη Λευκωσία - 14χρονος ανάμεσα στους τραυματίες στο Νοσοκομείο

Νεκρός ο  47χρονος Δώρος Φτερούσιος μετά το τροχαίο στη Λευκωσία - 14χρονος ανάμεσα στους τραυματίες στο Νοσοκομείο

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες, σε θανατηφόρα τροχαία σύγκρουση που συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην επαρχία Λευκωσίας, έχασε τη ζωή του ο Δώρος Φτερούσιος, 47 ετών, από Κάτω Μονή, διερευνά η Αστυνομία.

Η θανατηφόρα τροχαία σύγκρουση συνέβη γύρω στις 2.10 τα ξημερώματα του Σαββάτου, στο δρόμο Αρεδιού – Αγίου Ιωάννη Μαλούντας - Κάτω Μονής, όπου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αυτοκίνητο που οδηγούσε 61χρονος στην κατεύθυνση από Κάτω Μονή προς Αρεδιού, έχοντας ως επιβάτη στη θέση του συνοδηγού παιδί ηλικίας 14 ετών, συγκρούστηκε μετωπικά με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 47χρονος Δώρος Φτερούσιος, στην κατεύθυνση από Αρεδιού προς Κάτω Μονή. Μετά τη σύγκρουση των δύο οχημάτων, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 47χρονος συγκρούστηκε και με ημιφορτηγό όχημα που οδηγούσε 60χρονος, στην κατεύθυνση από Κάτω Μονή προς Αρεδιού.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με την επέμβαση των οποίων ο 47χρονος απεγκλωβίστηκε από το όχημά του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ιατρός διαπίστωσε το θάνατό του.

Στο Γενικό Νοσοκομείο μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο και οι 14χρονος, 61χρονος και 60χρονος. Ο 60χρονος έτυχε των Πρώτων Βοηθειών και έλαβε εξιτήριο, ενώ οι 14χρονος και 61χρονος παρέμειναν στο Νοσοκομείο για νοσηλεία.

Η Τροχαία Λευκωσίας διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η θανατηφόρα τροχαία σύγκρουση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Σε ηλικία 88 ετών, ο Πάπας Φραγκίσκος έφυγε σήμερα από τη ζωή, λίγες ώρες αφότου απευθύνθηκε για τελευταία φορά στους χιλιάδες πιστούς Καθολικούς, που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ανήμερα το Πάσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE