Γυναίκα εμφανίστηκε με μπικίνι και μάσκα προστασίας σε αεροδρόμιο -ΒΙΝΤΕΟ

Γυναίκα εμφανίστηκε με μπικίνι και μάσκα προστασίας σε αεροδρόμιο -ΒΙΝΤΕΟ

Ένα βίντεο με μια γυναίκα να εμφανίζεται σε αεροδρόμιο των ΗΠΑ φορώντας το μπικίνι της αλλά και μάσκα προστασίας κατά του κορονοϊού κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε σε λογαριασμό του instagram. Σε αυτό φαίνεται μια ξανθιά γυναίκα, η οποία φορά μόνο το πράσινο μπικίνι της, μάσκα προσώπου και με ένα σακίδιο πλάτης να εισέρχεται στον χώρο του αεροδρομίου.

«Όταν κάνεις πάρτι στην πισίνα το μεσημέρι και στη συνέχεια πετάς με την Spirit Airlines στις 4 το απόγευμα», αναφέρει η λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο, το οποίο προκάλεσε «βροχή» σχολίων από τους χρήστες. «Τουλάχιστον φορά μάσκα», έγραψε κάποιος.

Τον περασμένο Ιούλιο πάντως, σε ένα ανάλογο περιστατικό, μια γυναίκα bodybuilder και μοντέλο δεν κατάφερε να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο λόγω της αμφίεσής της, με την αεροπορική εταιρεία να της λέει ότι «ενοχλούσε τους άλλους επιβάτες».

Πρόκειται για μια 26χρονη bodybuilder από την Τουρκία, η οποία ζει στις ΗΠΑ. Κατά την είσοδό της σε αεροδρόμιο του Τέξας, το προσωπικό την σταμάτησε και δεν της επέτρεψε να ταξιδέψει στο Μαϊάμι διότι θεώρησε ότι το ντύσιμό της ήταν προκλητικό.

Η ίδια μοιράστηκε στο διαδίκτυο την περιπέτειά της με μια οργισμένη ανάρτηση γράφοντας: «Δεν θα πιστέψετε τι μου συνέβη στο αεροδρόμιο του Τέξας. Μου είπαν ότι είμαι γυμνή και ότι ενοχλώ τις οικογένειες που περιμένουν στο αεροδρόμιο. Είμαι αθλήτρια και τώρα πρέπει να περιμένω εδώ ως το πρωί. Μου αρέσει να φοράω αθλητικά ρούχα που φανερώνουν την θηλυκότητά μου, αλλά ποτέ δεν ντύνομαι με τρόπο που να προσβάλλει κάποιον. Είμαι αρκετά ώριμη και πολιτισμένη για να γνωρίζω τι μπορώ και τι δεν μπορώ να φορέσω».

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE