Εύβοια: Συγκλονιστικό βίντεο από drone στην καμένη γη έναν μήνα μετά την καταστροφή

Εύβοια: Συγκλονιστικό βίντεο από drone στην καμένη γη έναν μήνα μετά την καταστροφή

Ένα συγκλονιστικό βίντεο για την βόρεια Εύβοια, που μετρά πάνω από 500.000 στρέμματα καμένης γης, έφτιαξε με τη χρήση drone η ομάδα Up Stories, έναν μήνα μετά από την καταστροφή. Μάλιστα, στο όλο εγχείρημα συνεργάστηκε ο Ηπεριρώτης κλαρινοπαίχτης Γαβριήλ Τότσικας, που «έντυσε» μουσικά την παραγωγή.  

Δείτε το βίντεο



Συναγερμός για την κακοκαιρία

Τις καμένες περιοχές της βόρειας Εύβοιας αναμένεται να επηρεάσει - μεταξύ άλλων - η κακοκαιρία που έχει προβλέψει για το Σαββατοκύριακο η ΕΜΥ.

Για τον λόγο αυτό σε επιφυλακή βρίσκεται ο Δήμος Ιστιαίας Αιδηψού,  όπως δήλωσε στο evima.gr ο δήμαρχος, Γιάννης Κοντζιάς.

«Είμαστε σε επιφυλακή μετά και το έκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ για πλημμυρικά φαινόμενα. Προχωρούμε σε συνεργασία με την περιφέρεια σε διανοίξεις ποταμών και ρεμάτων. Μηχανήματα του δήμου και της περιφέρειας είναι σε ετοιμότητα για να κάνουν παρεμβάσεις εάν και εφόσον χρειαστεί», είπε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Εξετάζεται υπόθεση υβριδικής δραστηριότητας εναντίον της ΚΔ»

Η τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Εξετάζεται υπόθεση υβριδικής δραστηριότητας εναντίον της ΚΔ»

Θέση για το βίντεο που τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, έλαβε η Κυβέρνηση μέσω γραπτής δήλωσης του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE