Σύγκρουση οχημάτων στον παραλιακό της Λεμεσού - Ασθενοφόρο στο σημείο -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σύγκρουση οχημάτων στον παραλιακό της Λεμεσού - Ασθενοφόρο στο σημείο -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τροχαία σύγκρουση σημειώθηκε το απόγευμα της 4ης Σεπτεμβρίου στη Λεμεσό.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους στην περιοχή του Εναερίου στον παραλιακό δρόμο, χωρίς να υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για τραυματίες.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, καθώς και μέλη της τροχαίας Λεμεσού για εξετάσεις.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE