Κοζάνη: Ένα τσίμπημα της στοίχισε τη ζωή - Πέθανε 69χρονη από αλλεργικό σοκ

Κοζάνη: Ένα τσίμπημα της στοίχισε τη ζωή - Πέθανε 69χρονη από αλλεργικό σοκ

Τη θλίψη σκόρπισε στη μικρή κοινωνία του Βελβεντού η είδηση για το θάνατο 69χρονης γυναίκας, την οποία τσίμπησε μέλισσα ή σφήκα, το Σάββατο (04-09-2021), ενώ βρισκόταν στο σπίτι της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kozanimedia.gr, η άτυχη γυναίκα ήταν αλλεργική και, μάλιστα, μετά το τσίμπημα φέρεται να πρόλαβε να κάνει την απαραίτητη σε ανάλογες περιπτώσεις ένεση, χωρίς, ωστόσο, να αντιμετωπιστεί επιτυχώς το αλλεργικό σοκ που προκάλεσε το τσίμπημα, με συνέπεια η 69χρονη να καταλήξει.

Να σημειωθεί πως στο Βελβεντό έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες να σώσει την άτυχη γυναίκα. Ο θάνατός της διαπιστώθηκε από τους γιατρούς στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κόμπο είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, στο πλαίσιο της στενής και διαρκούς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE