Σε κρίσιμη κατάσταση 53χρονη - Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 30χρονος

Σε κρίσιμη κατάσταση 53χρονη - Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 30χρονος

Σε κρίσιμη κατάσταση στο ΓΝ Λευκωσίας νοσηλεύεται γυναίκα η οποία φαίνεται να παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στο δρόμο Κάθηκα - Πέγειας το βράδυ του Σαββάτου.



Πρόκειται για την Βρετανίδα Γκιλ Γκάρεν 53 ετών, η οποία διαμένει μόνιμα στο χωριό Αρόδες.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, αυτοκίνητο που οδηγούσε 30χρονος Γάλλος τουρίστας με συνοδηγό 27χρονη επίσης από την Γαλλία από τον Κάθηκα προς την Πέγεια, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, φέρεται να παρέσυρε και τραυμάτισε την πεζή, η οποία τη στιγμή εκείνη προσπαθούσε να διασταυρώσει το δρόμο στην περιοχή του δάσους της «πυκνής» από τα δεξιά προς τα αριστερά, σύμφωνα με την πορεία του οχήματος. 

Η 53χρονη Βρετανίδα  μεταφέρθηκε αρχικά με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και στη συνέχεια λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας της, μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

KΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ψήφισε σήμερα για τον Πρόεδρο του EPP στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Βαλένθια της Ισπανίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE