Εντοπίστηκε πτώμα σε θαλάσσια περιοχή της Λεμεσού – Τέθηκαν σε «συναγερμό» οι Αρχές

Εντοπίστηκε πτώμα σε θαλάσσια περιοχή της Λεμεσού – Τέθηκαν σε «συναγερμό» οι Αρχές

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές στη Λεμεσό το πρωί της Δευτέρας 06 Σεπτεμβρίου, από πληροφορία για άνδρα που ανασύρθηκε νεκρός από την θαλάσσια περιοχή του Lady’s Mile.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας εντοπίστηκε γύρω στις 09:00 το πρωί της Δευτέρας από λουόμενους πολίτες, οι οποίοι κάλεσαν αμέσως την Αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων με σκοπό να διενεργήσουν τις απαραίτητες έρευνες.

Από τις πρώτες ενδείξεις φαίνεται να πρόκειται για ηλικιωμένο πρόσωπο.

Περισσότερα σε λίγο... 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

Στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης βρίσκονται οι νέοι διορισμοί στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, μετά και την υπόθεση που προέκυψε στη Cyta και οδήγησε την Κυβέρνηση στην απόφαση να ανακαλέσει τον διορισμό του νέου Αντιπροέδρου της ΑΤΗΚ, Λοΐζου Οικονομίδη.