Εντοπίστηκε πτώμα σε θαλάσσια περιοχή της Λεμεσού – Τέθηκαν σε «συναγερμό» οι Αρχές

Εντοπίστηκε πτώμα σε θαλάσσια περιοχή της Λεμεσού – Τέθηκαν σε «συναγερμό» οι Αρχές

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές στη Λεμεσό το πρωί της Δευτέρας 06 Σεπτεμβρίου, από πληροφορία για άνδρα που ανασύρθηκε νεκρός από την θαλάσσια περιοχή του Lady’s Mile.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας εντοπίστηκε γύρω στις 09:00 το πρωί της Δευτέρας από λουόμενους πολίτες, οι οποίοι κάλεσαν αμέσως την Αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων με σκοπό να διενεργήσουν τις απαραίτητες έρευνες.

Από τις πρώτες ενδείξεις φαίνεται να πρόκειται για ηλικιωμένο πρόσωπο.

Περισσότερα σε λίγο... 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE