Εντοπίστηκε πτώμα σε θαλάσσια περιοχή της Λεμεσού – Τέθηκαν σε «συναγερμό» οι Αρχές

Εντοπίστηκε πτώμα σε θαλάσσια περιοχή της Λεμεσού – Τέθηκαν σε «συναγερμό» οι Αρχές

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές στη Λεμεσό το πρωί της Δευτέρας 06 Σεπτεμβρίου, από πληροφορία για άνδρα που ανασύρθηκε νεκρός από την θαλάσσια περιοχή του Lady’s Mile.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας εντοπίστηκε γύρω στις 09:00 το πρωί της Δευτέρας από λουόμενους πολίτες, οι οποίοι κάλεσαν αμέσως την Αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων με σκοπό να διενεργήσουν τις απαραίτητες έρευνες.

Από τις πρώτες ενδείξεις φαίνεται να πρόκειται για ηλικιωμένο πρόσωπο.

Περισσότερα σε λίγο... 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μονή Αββακούμ, Ζαβράντωνας, Θανάσης Νικολάου και Γιαννάκη ανάμεσα στις σημαντικότερες δικαστικές υποθέσεις το 2025

Μονή Αββακούμ, Ζαβράντωνας, Θανάσης Νικολάου και Γιαννάκη ανάμεσα στις σημαντικότερες δικαστικές υποθέσεις το 2025

Το 2025 αποτέλεσε μια από τις πιο φορτισμένες χρονιές για τη Δικαιοσύνη στην Κύπρο, με 13 μεγάλες και πολυσύνθετες δικαστικές υποθέσεις να απασχολούν τα κυπριακά δικαστήρια. Υποθέσεις, που άγγιξαν τον πυρήνα του κράτους δικαίου, από θανάτους ανηλίκων και καταγγελίες για βιασμό, μέχρι σκάνδαλα διαφθοράς, σφετερισμούς περιουσιών στα κατεχόμενα, σοβαρά ποινικά εγκλήματα, αλλά και αποφάσεις που δοκίμασαν τις δικαστικές έδρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE