Σε 65χρονο φαίνεται να ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε στη Λεμεσό – Όλες οι νεότερες πληροφορίες

Σε 65χρονο φαίνεται να ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε στη Λεμεσό – Όλες οι νεότερες πληροφορίες

Σε 65χρονο φαίνεται να ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας 05 Σεπτεμβρίου στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το πτώμα εντοπίστηκε αναίσθητο 50 μέτρα από την ακτή της θαλάσσιας περιοχής του  lady's mile.

Μέλη της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων διενεργούν έρευνες στο σημείο ώστε να εξακριβωθεί η ταυτότητα του και να ενημερώσουν τους οικείους του.

Να σημειωθεί ότι δεν αποκλείεται ο θάνατος του άνδρα να οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ωστόσο αναμένεται η νεκροτομή επί της σορού του για τα ακριβή αίτια θανάτου του.

Υπενθυμίζουμε ότι, σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές στη Λεμεσό το πρωί της Δευτέρας 06 Σεπτεμβρίου, από πληροφορία για άνδρα που ανασύρθηκε νεκρός από την θαλάσσια περιοχή του Lady’s Mile.

Ο άνδρας εντοπίστηκε γύρω στις 09:00 το πρωί της Δευτέρας από λουόμενους πολίτες, οι οποίοι κάλεσαν αμέσως την Αστυνομία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος για Δρουσιώτη και απειλές κατά Κληρίδη - «Οποιοσδήποτε δέχεται απειλές να αποτείνεται στις Αρχές»

Πρόεδρος για Δρουσιώτη και απειλές κατά Κληρίδη - «Οποιοσδήποτε δέχεται απειλές να αποτείνεται στις Αρχές»

Έκανε σκέψεις για το πώς θα κινηθεί η Κυβέρνηση σε σχέση με τις καταγγελίες Μακάριου Δρουσιώτη και θα εισηγηθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο να ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις, δήλωσε, την Τετάρτη το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στο πλαίσιο του 16ου Nicosia Economic Congress. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι όποιος δέχεται απειλή για τη ζωή του πρέπει να απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE