Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην Κοινότητα Αγίας Βαρβάρας

Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην Κοινότητα Αγίας Βαρβάρας

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι σήμερα, Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, 2021 και ώρα 11:40εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην Κοινότητα Αγίας Βαρβάρας.  

Η επέμβαση των δασοπυροσβεστικών δυνάμεων ήταν άμεση, με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο στις 11:55,προτού επεκταθεί.

Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετείχαν οκτώ άτομα του Τμήματος Δασών με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα.

Τα ακριβή αιτία της πυρκαγιάς διερευνώνται. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Με τις φλόγες να έχουν αφήσει πίσω τους δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια και επιχειρήσεις σε κοινότητες στην ορεινή Λεμεσό, η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη δεν καλείται πλέον μόνο να διαχειριστεί τις συνέπειες μιας φυσικής καταστροφής, αλλά και τις πολιτικές αναταράξεις που πυροδοτούνται μέρα με τη μέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE