ΒΙΝΤΕΟ: Αγοράκι γεννήθηκε με σπάνια ασθένεια και ο πατέρας του το εγκατέλειψε

ΒΙΝΤΕΟ: Αγοράκι γεννήθηκε με σπάνια ασθένεια και ο πατέρας του το εγκατέλειψε

Συγκίνηση προκαλεί η ιστορία ενός μικρού αγοριού που γεννήθηκε με μια σπάνια παραμορφωτική ασθένεια στη Ρουάντα. Το αγοράκι γεννήθηκε με παραμόρφωση στο κεφάλι, με αποτέλεσμα, όπως αναφέρει η Daily Star, ο πατέρας του να το εγκαταλείψει λέγοντας μάλιστα ότι είναι «ο γιος του διαβόλου».

Η Bajeneza Liberata γέννησε το γιο της στη Ρουάντα και ζήτησε άμεσα ιατρική βοήθεια αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατόν. Η ιστοσελίδα δωρεών «GoFundMe» έχει ήδη ξεκινήσει καμπάνια για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη του παιδιού και ήδη έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 67.500 ευρώ».


Κάποιοι από τους χρήστες που είδαν την περίπτωση του παιδιού εικάζουν ότι ίσως πρόκειται για το σύνδρομο Pfeiffer, ένα πολύ σπάνιο παραμορφωτικό σύνδρομο, το οποίο προκαλεί μεγάλο πόνο στον ασθενή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE