Η Κύπρος αποχαιρετά τον Μ. Θεοδωράκη - Θα εκπροσωπηθεί στην τελετή αποχαιρετισμού και στην κηδεία

Η Κύπρος αποχαιρετά τον Μ. Θεοδωράκη - Θα εκπροσωπηθεί στην τελετή αποχαιρετισμού και στην κηδεία

Η Κυπριακή Δημοκρατία θα εκπροσωπηθεί στην τελετή αποχαιρετισμού του Μίκη Θεοδωράκη από τον Πρέσβη της Κύπρου στην Αθήνα, Κυριάκο Κενεβέζο, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Προεδρίας. Η τελετή θα γίνει αύριο Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου η ώρα 15:00 από τη Μητρόπολη Αθηνών.


Tην Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, στις 11:00 το πρωί, στην εκκλησία του Γαλατά Χανίων, θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία. Την Κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας θα εκπροσωπήσει ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, Πρόδρομος Προδρόμου. 

To Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας  αποφάσισε όπως την ερχόμενη Πέμπτη οι σημαίες στις σχολικές μονάδες κυματίζουν μεσίστιες. Επίσης, την ίδια μέρα στις σχολικές μονάδες Μέσης Εκπαίδευσης, κατά τα διαλείμματα θα μεταδίδονται τα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη  «Χρυσοπράσινο φύλλο» και «Τη Ρωμιοσύνη μην την κλαις».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE