Συγκλονίζει παλαίμαχος NBAer που νοσηλεύεται με Covid: «Αν έχω κάνει κάτι σε κάποιον στο παρελθόν, σας ζητάω συγνώμη»

Συγκλονίζει παλαίμαχος NBAer που νοσηλεύεται με Covid: «Αν έχω κάνει κάτι σε κάποιον στο παρελθόν, σας ζητάω συγνώμη»

Ο 52χρονος Σέντρικ Σεμπάλος νοσηλεύεται για δέκα μέρες σε ΜΕΘ νοσοκομείου στις ΗΠΑ - Έχει αγωνιστεί σε Σανς και Λέικερς, έχει απασχολήσει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο παρελθόν.


Ο 52χρονος παλαίμαχος NBAer Σέντρικ Σεμπάλος, που έκανε σημαντική καριέρα τη δεκαετία του '90, φορώντας κυρίως τς φανέλες των Φίνιξ Σανς και των Λος Άντζελες Λέικερς, νοσηλεύεται εδώ και δέκα μέρες σε μονάδα εντατικής θεραπείας νοσκομείου των ΗΠΑ, «χτυπημένος» από Covid-19.

Ο Σεμπάλος, που αναδείχτηκε νικητής στο διαγωνισμό των καρφωμάτων του All Star Game το 1992 και για κάποια χρόνια βρισκόταν στα μεταγραφικά ρεπορτάζ ελληνικών ομάδων, όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, ανήρτησε ένα συγκλονιστικό tweet μέσα από το νοσοκομείο.

«Ο κορωνοϊός με διαλύει, ζητάω από την οικογένειά μου, τους φίλους μου, να προσευχηθούν για εμένα και να μου ευχηθούν καλή ανάρρωση», έγραψε ο Σεμπάλος. Και πρόσθεσε, σε κάτι που μοιάζει... με αποχαιρετιστήριο μήνυμα: «Αν έχω κάνει κάτι σε κάποιον στο παρελθόν, σας ζητάω συγνώμη».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE