Γέννησε σε νοσοκομείο στην Ελλάδα και έφυγε εγκαταλείποντας το νεογέννητο

Γέννησε σε νοσοκομείο στην Ελλάδα και έφυγε εγκαταλείποντας το νεογέννητο

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα πριν μερικούς μήνες στο νοσοκομείο του Πύργου, όταν μια γυναίκα από μεγάλη πόλη της Ηλείας γέννησε και ακολούθως έφυγε από το νοσοκομείο αφήνοντας πίσω το νεογέννητο μωρό της.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το patrisnews, το περιστατικό έλαβε χώρα πριν από περίπου 4,5 μήνες, όσων μηνών είναι δηλαδή και το υγιέστατο σήμερα αγοράκι, όταν η έγκυος – τότε – γυναίκα συνοδευόμενη από συγγενικό της πρόσωπο πέρασε της πύλες του «Ανδρέας Παπανδρέου» για να γεννήσει.

Λίγες ημέρες μετά τη γέννα, για προσωπικούς όπως εξομολογήθηκε λόγους, έφυγε από το νοσοκομείο χωρίς το νεογέννητο, το οποίο όλο αυτό διάστημα «φιλοξενείται» στην Παιδιατρική Κλινική και το φροντίζουν το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό προσφέροντας του την στοργή που του χρειάζεται σε αυτήν την τόσο τρυφερή ηλικία.

Εργαζόμενη στο νοσοκομείο έχει εκφράσει την επιθυμία να το υιοθετήσει

Σύμφωνα με πληροφορίες μια εργαζόμενη στο νοσοκομείο έχει εκφράσει την επιθυμία να το υιοθετήσει και ήδη έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE