Θεσσαλονίκη: «Ανθρωποκτονία» ο θάνατος άνδρα που βρέθηκε νεκρός σε παράπηγμα

Θεσσαλονίκη: «Ανθρωποκτονία» ο θάνατος άνδρα που βρέθηκε νεκρός σε παράπηγμα

Σε ανθρωποκτονία αποδίδεται ο θάνατος του άνδρα ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το πρωί της Πέμπτης σε παράπηγμα παραπλεύρως της οδού Δάφνης, στη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛΑΣ, το θύμα έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στο κεφάλι.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρει:

Πρωινές ώρες σήμερα (09-09-2021), έξω από εγκαταλελειμμένο οίκημα σε περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκε νεκρός άντρας που έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στο κεφάλι.

Στο ρουχισμό του βρέθηκε έγγραφο με στοιχεία ταυτότητας που αντιστοιχούν σε 27χρονο αλλοδαπό, πλην όμως θα ακολουθήσει δακτυλοσκοπική εξέταση προκειμένου να διευκρινιστεί αν ανήκει στον ίδιο.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση του χώρου.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης”.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στο τραπέζι ο διορισμός ποινικών ανακριτών και από εξωτερικό για τις αποκαλύψεις Δρουσιώτη

Λετυμπιώτης: Στο τραπέζι ο διορισμός ποινικών ανακριτών και από εξωτερικό για τις αποκαλύψεις Δρουσιώτη

Σε μια εφ’ όλης της ύλης παρέμβαση στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» του Sigma, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης ξεκαθάρισε τις προθέσεις της κυβέρνησης γύρω από τα φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας, με κυριότερα τις καταγγελίες για διαφθορά και την κρίση στην κτηνοτροφία.

BEST OF TOTHEMAONLINE