ΔΙΕΘΝΗ

Ένοχος ο Ζερόμ Μπόατενγκ για ενδοοικογενειακή βία

Ένοχος ο Ζερόμ Μπόατενγκ για ενδοοικογενειακή βία

Ο Ζερόμ Μπόατενγκ κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή βία στην πρώην σύντροφό του, Σερίν και τιμωρήθηκε με ενάμιση χρόνο φυλάκιση με αναστολή και πρόστιμο 1,8 εκατομμύριο ευρώ.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου και νυν της Λιόν, κατηγορήθηκε ότι χτύπησε με μπουνιές την Σερίν και της πέταξε ακόμη και ένα ψυγειάκι, τραυματίζοντάς την κατά τη διάρκεια διακοπών τους στις Νήσους Τουρκ και Κάικος της Καραϊβικής. Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες και τόνισε ότι δέχθηκε ο ίδιος επίθεση από την κοπέλα, γεγονός που φαίνεται ότι δεν έπεισε το δικαστήριο.

Ως εκ τούτου, ο Μπόατενγκ τιμωρήθηκε ως ένοχος και θα κληθεί να πληρώσει το ποσό του 1,8 εκατομμυρίου ευρώ, όντας παράλληλα και σε αναστολή για τους επόμενους 18 μήνες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top