Ένοχος ο Ζερόμ Μπόατενγκ για ενδοοικογενειακή βία

Ένοχος ο Ζερόμ Μπόατενγκ για ενδοοικογενειακή βία

Ο Ζερόμ Μπόατενγκ κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή βία στην πρώην σύντροφό του, Σερίν και τιμωρήθηκε με ενάμιση χρόνο φυλάκιση με αναστολή και πρόστιμο 1,8 εκατομμύριο ευρώ.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου και νυν της Λιόν, κατηγορήθηκε ότι χτύπησε με μπουνιές την Σερίν και της πέταξε ακόμη και ένα ψυγειάκι, τραυματίζοντάς την κατά τη διάρκεια διακοπών τους στις Νήσους Τουρκ και Κάικος της Καραϊβικής. Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες και τόνισε ότι δέχθηκε ο ίδιος επίθεση από την κοπέλα, γεγονός που φαίνεται ότι δεν έπεισε το δικαστήριο.

Ως εκ τούτου, ο Μπόατενγκ τιμωρήθηκε ως ένοχος και θα κληθεί να πληρώσει το ποσό του 1,8 εκατομμυρίου ευρώ, όντας παράλληλα και σε αναστολή για τους επόμενους 18 μήνες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE