Χαριλάου: 6 μοναχές και 3 ιερείς νοσηλεύονται με κορωνοϊό – «Είναι όλοι ανεμβολίαστοι»

Χαριλάου: 6 μοναχές και 3 ιερείς νοσηλεύονται με κορωνοϊό – «Είναι όλοι ανεμβολίαστοι»

Σύμφωνα με τη χθεσινοβραδινή ανακοίνωηση του Υπουργείου Υγείας, νοσηλεύονται συνολικά, στα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ  117 ασθενείς με COVID-19, εκ των οποίων οι 41 βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση ή σε συνθήκες ΜΑΦ.

Μιλώντας στο ThemaOnline o ο  εκπρόσωπος Τύπου του ΟΚΥπΥ, Χαράλαμπος Χαριλάου, ανέφερε πως από του 117 ασθενείς, στο Νοσοκομείο Λάρνακας νοσηλεύονται έξι μοναχές, ενώ στο Νοσοκομείο Λεμεσού, νοσηλεύονται τρεις ιερείς.

Η κατάσταση τόσο των μοναχών όσο και των ιερέων φαίνεται να είναι σοβαρή. Πρόκειται για ασθενείς που δεν έχουν λάβει οποιοδήποτε εμβόλιο κατά του covid, όπως είπε ο κύριος Χαριλάου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Κραν Μοντανά επιστρέφει στο προσκήνιο: Οι αποκαλύψεις Τσίπρα, οι αντιδράσεις Αναστασιάδη και η νέα κινητικότητα στο Κυπριακό

Το Κραν Μοντανά επιστρέφει στο προσκήνιο: Οι αποκαλύψεις Τσίπρα, οι αντιδράσεις Αναστασιάδη και η νέα κινητικότητα στο Κυπριακό

Οκτώ χρόνια μετά το δραματικό ναυάγιο της Διάσκεψης στο Κραν Μοντανά, οι αναφορές του τέως Πρωθυπουργού της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα στο βιβλίο του «Ιθάκη» επαναφέρουν στο δημόσιο διάλογο κρίσιμες πτυχές της διαπραγματευτικής διαδικασίας και ειδικότερα όσα εκτυλίχθηκαν στο περιβόητο τελευταίο δείπνο της 6ης Ιουλίου 2017.

BEST OF TOTHEMAONLINE