ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατακλυσμός κυριολεκτικά: Τι μας επιφυλάσσει ο καιρός; Διαβάστε την πρόγνωση μέχρι και την Κυριακή

Κατακλυσμός κυριολεκτικά: Τι μας επιφυλάσσει ο καιρός; Διαβάστε την πρόγνωση μέχρι και την Κυριακή

Συννεφιά και Βροχές. Αυτό είναι το σκηνικό που αναμένεται να επικρατήσει στην Κύπρο από σήμερα και μέχρι την Κυριακή, αφού η πρόβλεψη της μετεωρολογικής υπηρεσίας δεν μας δίνει περιθώρια για αμφισβήτηση. Προβλέπει μέχρι και χαλαζόπτωση γκρεμίζοντας τα όνειρα μας για τριήμερο δίπλα στις παραλίες

Σήµερα ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος µε παροδικά αυξηµένες νεφώσεις κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, γενικά µέτριοι 4 και τοπικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ και το απόγευµα στα νότια παράλια και τοπικά στα δυτικά παράλια, ισχυροί, 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη για να καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και παροδικά στα νοτιοδυτικά ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 30 βαθµούς στο εσωτερικό στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 26 στα υπόλοιπα παράλια και στους 21 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε παροδικά αυξηµένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη ελαφρά βροχή κυρίως στα βορειοδυτικά. Τοπικά αναµένεται να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα νοτιοδυτικά παράλια ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα δεν αποκλείεται να σηµειωθεί χαλαζόπτωση.

Την Κυριακή νεφώσεις που θα αναπτύσσονται από το µεσηµέρι και µετά αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, σε µερικές περιοχές του εσωτερικού και στα βορειοανατολικά.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση την Παρασκευή και περαιτέρω µικρή πτώση το Σάββατο, ενώ την Κυριακή αναµένεται µικρή άνοδος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Από πού μας ήρθαν οι τουρίστες τον Μάιο και πόσοι Κύπριοι ταξίδεψαν στο εξωτερικό

Πισίνες: Αυτοί είναι οι συχνότεροι τύποι λοιμώξεων – Τα συμπτώματα, οι συμβουλές και το…βρεγμένο μαγιό – Ειδικός στο «T»

Σοβαρό τροχαίο Αγία Νάπα: Δεν φορούσε κράνος ο 21χρονος μοτοσικλετιστής - Η κατάσταση της υγείας του

Απόπειρα φόνου εναντίον αστυνομικού: Διάταγμα οκταήμερης κράτησης για τον 40χρονο

Πυρκαγιά στην Επαρχία Λεμεσού: Γίνεται προσπάθεια για πλήρη οριοθέτηση - Σοβαρός κίνδυνος αναζωπυρώσεων



Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Μπορεί τα ΜΜΕ στο Λίβανο να αναφέρουν ότι ο ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, δεν απείλησε την Κύπρο αλλά την προειδοποίησε , ωστόσο αναλυτές προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα χαρτογραφώντας το ενδεχόμενο υλοποίησης όσων δήλωσε, αναφέροντας τέσσερις πιθανούς στόχους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top