Χαμός σε κουρείο στην Πάφο: Έβγαλαν κατσαβίδι και το κάρφωσαν σε 34χρονο

Χαμός σε κουρείο στην Πάφο: Έβγαλαν κατσαβίδι και το κάρφωσαν σε 34χρονο

Προσωπικές διαφορές βλέπει η Αστυνομία πίσω από τον καυγά και τον τραυματισμό 34χρονου αλλοδαπού στην Πάφο από δυο ομοεθνείς του. Ενώ συζητούσαν σε έντονο ύφος, ένας από αυτούς έβγαλε κατσαβίδι και τραυμάτισε το θύμα με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με ιδιωτικό όχημα στο νοσοκομείο

Ο τραυματισμός 34χρονου από τη Συρία είναι ο απολογισμός καυγά που σημειώθηκε χθες στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο καυγάς ξεκίνησε έξω από  κουρείο που βρίσκεται επί της οδού Νικολάου Έλληνα, γύρω στις 9 το βράδυ.

Στον καυγά συμμετείχαν τρία πρόσωπα, όλα από την Συρία. Ενα από τα άτομα επιτέθηκε στον 34χρονο με κομμάτι σιδήρου.

Από την επίθεση ο 34χρονος τραυματίστηκε στην πλάτη με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου όπου και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Εναντίον των δύο άλλων ομοεθνών του έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης και καταζητούνται.

Αιτία του καυγά σύμφωνα με την Αστυνομία ήταν οι προσωπικές διαφορές των τριών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE