ΛΑΡΝΑΚΑ: Ανησυχία για 11 μοναχές με κορωνοϊο σε μοναστήρι - Τρεις νοσηλεύονται στο νοσοκομείο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ανησυχία για 11 μοναχές με κορωνοϊο σε μοναστήρι - Τρεις νοσηλεύονται στο νοσοκομείο

Τρείς ιερείς νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού ενώ όπως καταγράφεται είναι ανεμβολίαστοι.

Ανησυχία έχει προκαλέσει η αλυσιδα μετάδοσης σε μοναστήρι στη Λάρνακα καθώς 11 μοναχές βρέθηκαν θετικές στον κορωνοϊο.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε  στο «Τρίτο Πρόγραμμα» του ΡΙΚ ο Υπεύθυνος της Ομάδας Ιχνηλάτησης επαφών Βαλεντίνος Σιλβέστρος , η μετάδοση ξεκίνησε από μια ξενάγηση τουριστών στο μοναστήρι σε ημερομηνία κοντά στο Δεκαπενταύγουστο.

Οπως ανέφερε ο κ. Σιλβέστρος μια εκ των μοναχών φαίνεται να μολύνθηκε απο τους τουρίστες και να μετέδωσε τον ιο στις υπόλοιπες μοναχές. Τρείς απο τις οποίες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Μία μοναχή, σύμφωνα με τον κ. Σιλβέστρο φαίνεται να μολύνθηκε από τους τουρίστες και να μετέδωσε τον ιό στις υπόλοιπες. Τρεις εξ αυτών νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Το φαινόμενο με ανεμβολίαστους ιερείς ή μοναχές , προκαλεί ανησυχία καθώς συνεχώς βρίσκονται κορύσματα που αφορούν ιερείς και μονάχες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Στο νοσοκομείο το θύμα - Συνελήφθη ο δράστης

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Στο νοσοκομείο το θύμα - Συνελήφθη ο δράστης

Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου καθώς αλλοδαπός μπούκαρε σε γνωστό εστιατόριο στο Παραλίμνι και επιτέθηκε με μαχαίρι στον γιο του ιδιοκτήτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE