Πληροφορίες για τους 4 νεκρούς που ανακοινώθηκαν την Δευτέρα - 45 ασθενείς είναι σε σοβαρή κατάσταση

Πληροφορίες για τους 4 νεκρούς που ανακοινώθηκαν την Δευτέρα -  45 ασθενείς είναι σε σοβαρή κατάσταση

Ανακοινώθηκαν 159 (ποσοστό θετικότητας: 0,21%) νέα περιστατικά της νόσου COVID-19, ενώ παράλληλα τέσσερα άτομα απεβίωσαν, σύμφωνα με την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για σήμερα Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου. 

Τα τέσσερα άτομα που απεβίωσαν με την τελική αιτία θανάτου να αποδίδεται στη νόσο COVID-19, αφορούν σε:

- Γυναίκα, ηλικίας 66 ετών, που κατέληξε στις 12 Σεπτεμβρίου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

- Άντρα, ηλικίας 73 ετών, που κατέληξε στις 12 Σεπτεμβρίου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

- Άντρα, ηλικίας 84 ετών, που κατέληξε σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

- Γυναίκα, ηλικίας 89 ετών, που κατέληξε σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Συνεπώς, ο συνολικός αριθμός των θανάτων με τελική αιτία τη νόσο COVID-19 ανέρχεται σε 532, εκ των οποίων:

- 341 άντρες (64%), και

- 191 γυναίκες (36%).

Ο μέσος όρος ηλικίας των θανόντων από την ασθένεια είναι τα 76,4 έτη.Συνολικά, στα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ νοσηλεύονται 107 ασθενείς της νόσου COVID-19, εκ των οποίων οι 45 σε σοβαρή κατάσταση ή σε συνθήκες ΜΑΦ.

Συνολικά, στα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ νοσηλεύονται 107 ασθενείς της νόσου COVID-19, εκ των οποίων οι 45 σε σοβαρή κατάσταση ή σε συνθήκες ΜΑΦ.

 

Από τους 45 ασθενείς που είναι σε σοβαρή κατάσταση, οι 19 είναι διασωληνωμένοι, ο ένας νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εκτός αναπνευστήρα και οι 25 σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Αναλυτικά η κατάσταση στα νοσηλευτήρια είναι η ακόλουθη:

Νοσηλευτήριο

Θάλαμος

Αριθμός Ασθενών

Αμμοχώστου

(21 ασθενείς)

Θάλαμος COVID

17

Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας

4

Λευκωσίας

(16 ασθενείς)

Θάλαμος COVID

13

Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας

3

Λεμεσού

(29 ασθενείς)

Θάλαμος COVID

14

Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας

15

Λάρνακας

(10 ασθενείς)

Θάλαμος COVID

10

Πάφου

(11 ασθενείς)

Θάλαμος COVID

8

Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας

3

Μονάδες Εντατικής Θεραπείας

(20 ασθενείς)

Διασωληνωμένοι

19

Εκτός αναπνευστήρα

1

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Κατηγορηματική διάψευση κάθε υπαινιγμού περί διαφθοράς εκπέμπει το Προεδρικό περιβάλλον του Νίκου Χριστοδουλίδη.Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, διαβεβαίωσε ότι ο Πρόεδρος ασκεί τα καθήκοντά του με απόλυτη εντιμότητα, τονίζοντας πως είναι βέβαιος ότι κατά την αποχώρησή του από το αξίωμα δεν θα υπάρξει καμία σκιά εις βάρος του.

BEST OF TOTHEMAONLINE