Σοβαρά τραυματισμένος o 22χρονος μοτοσικλετιστής - Υπέστη κάταγμα κρανίου και εγκεφαλική αιμορραγία

Σοβαρά τραυματισμένος o 22χρονος μοτοσικλετιστής - Υπέστη κάταγμα κρανίου και εγκεφαλική αιμορραγία

Σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, 22χρονος μοτοσικλετιστής, που ενεπλάκη χθες σε νέα οδική σύγκρουση στη Λεμεσό.

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 6.15μ.μ. χθες, στη λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ, στη Λεμεσό, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 22χρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, με αποτέλεσμα αυτή να ανατραπεί.

Ο 22χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Όπως διαπιστώθηκε υπέστη κάταγμα κρανίου και μικρή εγκεφαλική αιμορραγία.
Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».

BEST OF TOTHEMAONLINE