Πλάνταξε στο κλάμα η Σάσα Σταμάτη – Πάλι έξαλλος ο Λιάγκας ζήτησε να μην την δείχνει η κάμερα (VIDEO)

Πλάνταξε στο κλάμα η Σάσα Σταμάτη – Πάλι έξαλλος ο Λιάγκας ζήτησε να μην την δείχνει η κάμερα (VIDEO)

Η ομάδα του Πρωινού και συγκεκριμένα ο Άρης Καβατζίκης διάβασε το απόσπασμα της Espresso, για το βιβλίο του Αντώνη Κανάκη για τον μπαμπά του.

Την ώρα λοιπόν που ακούγονταν τα συγκινητικά λόγια του παρουσιαστή και πήρε τον λόγο ο Γιώργος Λιάγκας για να σχολιάσει το θέμα της πατρικής αγάπης και απώλειας, ξαφνικά είδε την συνάδελφό του, όπως δεν την είχε δει ποτέ στον αέρα της εκπομπής.

«Συγκινήθηκες Σάσα; Τι έπαθες ρε συ;» απόρησε ο παρουσιαστής. Η Σάσα Σταμάτη ξέσπασε σε λυγμούς,  προφανώς επηρεασμένη από τα συγκινητικά λόγια του Αντώνη Κανάκη για την απώλεια του μπαμπά του.

Ο Γιώργος Λιάγκας εμφανώς ενοχλημένος εκείνη την ώρα, γράφει στο peoplegreece, έδωσε οδηγία στο πλατό: «Μην την δείχνετε. Δεν το πουλάμε παιδιά. Έλεος».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE