Έπιασε τιμόνι χωρίς άδεια κυκλοφορίας και με ληγμένη άδεια οδήγησης - Χειροπέδες σε 19χρονο

Έπιασε τιμόνι χωρίς άδεια κυκλοφορίας και με ληγμένη άδεια οδήγησης - Χειροπέδες σε 19χρονο

Η Αστυνομία Πάφου διερευνά υπόθεση οδήγησης χωρίς ασφάλεια και με ληγμένη μαθητική άδεια εναντίον 19χρονου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σαράντα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα μέλη της Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο το οποίο μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι οδηγείτο από 19χρονο μόνιμο κάτοικο Πάφου.

Από τον έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι ο 19χρονος φαίνεται να οδηγούσε χωρίς να καλύπτεται από ασφάλεια έναντι τρίτου με ληγμένη μαθητική άδεια οδήγησης, χωρίς άδεια κυκλοφορίας και χωρίς να φέρει ζώνη ασφαλείας.

Επίσης του ζητήθηκε να δώσει δείγμα για προκαταρκτική εξέταση αλκοτέστ και νάρκοτεστ αλλά, σύμφωνα πάντοτε με την Αστυνομία, αυτός αρνήθηκε .

Το όχημα του μεταφέρθηκε στην Τροχαία Πάφου και ακολούθως αυτός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE